Wat brengt de dag jou vandaag?

Daghoroscopen zijn populair! Wat zegt jouw daghoroscoop over je vandaag? Heb je het al opgezocht? Ik heb mijn horoscoop net gelezen en dit bracht mij op het idee om er een blog over te schrijven. Het is ook leuk om de horoscoop van mijn vriendinnen op te zoeken. Ik ken hun goed en zie dat hij vaak goed bij hen past. Een horoscoop is best bijzonder, omdat er altijd een kern van waarheid inzit. Het komt bijna nooit voor dat ik mijn horoscoop niet passend vind. Hebben jullie dat wel eens gehad? Mijn horoscoop zet mij altijd aan het denken. Door de dag heen kom ik soms situaties tegen waarbij ik aan mijn horoscoop moet denken. Door mijn horoscoop ben ik meer oplettend op wat er om mij heen gebeurt.

Ik was benieuwd hoe een dag horoscoop nou eigenlijk werkt. Ik ben op onderzoek uitgegaan. Een horoscoop is een beschrijving gemaakt gebaseerd op de stand van de sterren op de dag van je geboorte. Niet iedereen kan zomaar een horoscoop maken. Achter de korte tekst in een tijdschrift zit een ingewikkelde berekening. Iemand die een dag horoscoop maakt heet een astroloog. Vaak hebben astrologen de studie astrologie gedaan. Hij kijkt naar de verbanden tussen de kosmos en de aarde. Op basis hiervan stelt hij de horoscopen op.

Op welke website zijn de horoscopen het beste? Het liefst wil ik een dag horoscoop. Vroeger las ik altijd bij de kapper in een tijdschrift mijn dag horoscoop. Nu zie ik ook heel veel websites waar je horoscopen kunt lezen. Op sommige websites moet je voor de horoscoop betalen en op sommige sites niet. Voor een goede horoscoop wil ik best betalen. Ik wil graag weten waar jullie je dag horoscoop vandaan halen. Laat het me weten.

Groetjes, Wendy Laan

Speak Your Mind

*